Kennith
Jeg venter på bussen

Jeg venter på bussen

En kvinde vil overraske sim mand ved at samle det skab de har købt i IKEA mens han ikke er hjemme. Hun pakker det hele ud, kigger på den medfølgende samlevejledning og går i gang. En time senere er hun færdig og står tilfreds og betragter det nye klædeskab. Men da en bus kører forbi ude på gaden falder skabet sammen med et brag. Nu er hun ikke typen der lige giver op så hun samler skabet igen. Da bussen fem minutter senere kører forbi på gaden falder skabet sammen igen.

Hun tænker; der må være en fejl et sted eller mangle noget og ringer til IKEA’s kundeservice. Da medarbejderen i telefonen ikke har nogen løsning, og i det hele taget synes det lyder meget mystisk lover han at sende en ud og kigge på skabet.

Et par timer efter kommer der som aftalt en montør fra IKEA, for at kigge på skabet. Han gennemgår lige som kvinden tegningerne og tjekker at alle delene er der, og går igang med at samle skabet. Da han er færdig tager han fat i skabet og trække lidt i det, går om på den anden side og skubber, og konstatrer tilfreds; så skulle det være i orden. Mens han pakker sit værktøj sammen kommer bussen igen forbi ude på gaden, og som tidligere falder skabet sammen med et brag. Han ringer til en kollega, og de bliver enige om at det må skyldes vibrationer som opstår i huset når bussen kører forbi. Han fortæller kvinden at når det er samlet så vil han prøve at stille sig ind i skabet for at se om han derinde kan se hvad der sker når bussen kører forbi.

Som sagt så gjort. Da skabet igen er samet kravler han ind i det med sin lygte og lukker lågen. I det samme kommer kvindens mand hjem. Han kommer ind i soveværelset og ser beundrende på skabet. Inden kvinden når at fortælle ham noget åbner han lågen til klædeskabet og ser den fremmede mand der står der inde. IKEA montøren bliver lidt overrasket og siger: Hej, jeg ved godt det lyder mærkeligt men jeg står altså bare og venter på bussen.

Kennith

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.