Kennith
Jeg var bange for han ville levere hende tilbage!

Jeg var bange for han ville levere hende tilbage!

En ældre herre har købt en Porsche 911 Cabriolet. På vej hjem fra forhandleren kan han ikke modstå fristelsen, og træder hårdt på speederen og frydes over lyden af motoren og følelsen af de mange hestekræfter da bilen accellerer. Han træder lidt hårdere på speederen og spedometeret runder 100 km/t og han mærker vinden i den smule hår han har tilbage.

Han husker sine unge dage og sin tid som pilot, og træder lidt hårdere på speederen; 120, 130. 140… da runder 150 km/t hører han en sirene. Han kigger i bakspejlet og ser en politibil med blinkende lygter der følger efter ham. I kådhed træder han speederen i bund; bilen accellerer, spedumeteret viser 220. Han kan stadig se politibilen i bagspejlet han overvejer at sætte farten yderlig op men fornuften får alligevel overtaget og han sænker farten, trækker ind til siden og stopper.

Politibilen stopper bag ham og en betjent stiger ud og går han til ham. Er du klar over hvor hurtigt du kørte, spøger betjenten. Den ældre herre overvejer lidt og svarer; ja, for hurtigt. Betjenten beder om at se kørekortet og da han aflevere det tilbage siger han: Der er kun 25 minutter til jeg har fyraften, og jeg gider egentligt ikke alt det papirarbejde. Hvis du kan give mig en undskyldning jeg ikke har hørt før, så lader jeg dig slippe denne gang. Manden tænker et øjeblik inden han siger: Jo, ser de hr. betjent min kone stak af med en politibetjent for to år siden, og da jeg fik øje på dig i bakspejlet blev jeg sgu bange for det var ham hun var stukket af med der ville aflevere hende igen… Ha’ en god dag, og kør forsigtigt sagde betjenten, og gik tilbage til sin bil.

Kennith

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.